Kahvenin Serüveni

Kolombiya La Guamera'nın Hikayesi

Kolombiya La Guamera'nın Hikayesi

Kolombiya La Guamera kahve çekirdeğinin ilginç bir hikayesi var

La Guamera, Kolombiya’nın Caldas Bölgesinde, Chinchina şehri tepelerinde, Munoz kardeşlere annelerinde miras kalmış bir kahve çiftliğidir. Bünyesinde küçük bir kahve yıkama değirmeni de barındırır.

1985 yılına kadar faaliyet göstermeyen çiftlik, aynı sene yaşanan volkan Nevado de Ruiz patlaması sonrası civara taşınan yeni kahve çiftliklerinin etkisi ile yeniden aktif hale getirildi.

Kolombiya Kahvesi

 Komşu çiftçiler, yeni, tecrübesiz ve kahve işleme konusunda donanımsız oldukları için, ürettikleri kahveleri Munoz kardeşlere satmaya başladılar.

Böylece, hiç planlarında yokken, beş Munoz kardeş, bugün nitelikli kahve işleyip ihracat yapan La Meseta firmasının temellerini atmış oldu.

La Meseta ile büyükbabalarının çiftliğinin orijinal ismini de yaşatmayı başaran aile, evlerinden birkaç adım ötedeki yıllar içinde iyi bir şekilde eğim kazanmış arazilerinde, natürel, honey ve yıkanarak işlenmiş nitelikli kahveler yetiştirmeye devam ediyor.

Satın Almak İçin

🎯 Kolombiya La Guamera kahve çekirdeğinin fiyatını öğrenmek ve satın almak için https://butfirstcoffee.com.tr/products/kolombiya-la-guamera adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sonraki gönderi

Kolombiya Finca Veracruz
Kenya Nyeri Çekirdekleri

Yorum yazın

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.

to make me happy: make me coffee, bring me coffee, be coffee.